Superman IV: The Quest for Peace (1987)

He gets his energy from the sun. Without it, he’s like you at night – useless.

Superman IV: The Quest for Peace er en skikkelig drittfilm av dimensjoner. Historien er elendig, selv om raketter var et aktuelt tema når filmen ble laget. Skurken er latterlig. Selvsagt heter han Nuclear Man. Fyren eier ikke personlighet. Han bare grynter, og har noen lange negler som skader Superman.

Superman IV: The Quest for Peace er langtekkelig og dårlig, altså et skikkelig makkverk som fortjener all den dårlige kritikken den har fått i løpet av årene som har gått siden utgivelsen. Liker du Superman er dette filmen du ønsker aldri så dagens lys, den er en skam for serien og superheltfilmer generelt sett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.