Lesernes Karakter: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (Gi din karakter)
Loading ... Loading ...

Superman IV: The Quest for Peace (1987)

Konkurranse: Vinn Noah På Blu-ray Disc.

He gets his energy from the sun. Without it, he’s like you at night – useless.

Superman IV: The Quest for Peace er en skikkelig drittfilm av dimensjoner. Historien er elendig, selv om raketter var et aktuelt tema når filmen ble laget. Skurken er latterlig. Selvsagt heter han Nuclear Man. Fyren eier ikke personlighet. Han bare grynter, og har noen lange negler som skader Superman.

Superman IV: The Quest for Peace er langtekkelig og dårlig, altså et skikkelig makkverk som fortjener all den dårlige kritikken den har fått i løpet av årene som har gått siden utgivelsen. Liker du Superman er dette filmen du ønsker aldri så dagens lys, den er en skam for serien og superheltfilmer generelt sett.

Følg CCF på Facebook og Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 3 = twenty seven

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge