Event Horizon (1997)

You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Den meget talentløse Paul W.S. Anderson har kun en god film på sin samvittighet, og det er Event Horizon. Han skrev ikke manuset slik han pleier, kanskje det er derfor Event Horizon ikke ble så dårlig. Hellraiser i verdensrommet kan Event Horizon best beskrives som. Filmen følger den vanlige formelen der en og en takker for seg, og det blir en kamp for å overleve og ødelegge romskipet Event Horizon, som har vært en tur til helvete og tilbake igjen.

Event Horizon har spenningen, og Paul W.S. Anderson får til atmosfæren med kalde farger og en herlig liten video der det forrige mannskapet på skipet klikker i vinkel. Skuespillerne gjør jobben sin, det er en del kjente fjes i Event Horizon. Imponerende at så mange kjente skuespillere ville medvirke i en film der Paul W.S. Anderson var regissør. Nå var ikke Event Horizon hans første film, Mortal Kombat var hans første, som ikke var så aller verst. Det var etter Event Horizon at han viste sitt sanne ansikt. Han er nå på nivå med vår venn Uwe Boll.

En film som har atmosfæren og noen herlige grafiske bilder som brenner seg fast i minnet. Se for deg Hellraiser i verdensrommet, da har du på en måte Event Horizon men en herlig og klaustrofobisk følelse med skremmende og ubehagelige bilder som du vil garantert huske i ettertid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.