He-Man and the Masters of the Universe: Season 2 (1984)

By the power of Grayskull! I HAVE THE POWER!

Sesong 2 av He-Man and the Masters of the Universe består av like mange episoder som den første sesongen, 65 episoder. Som med så mange andre serier der episodeantallet er høyt, så er ikke den andre sesongen like god som den første. I den første sesongen ble man godt kjent med en del av rollefigurene, og episodene føltes ikke så like ut hele tiden. Men i denne sesongen merker man at det til tider er stor idetørke, for det er rollefigurer her som er kopiert fra den første sesongen, og de kommer tilbake i andre roller i episoder med handlingsforløp som er prikk lik noen av episodene i den første sesongen. Dette er noe man ikke la merke til når man var barn, for He-Man and the Masters of the Universe består av hele 130 episoder, og på den tiden måtte man ta opp episodene på VHS. Så de fleste av oss fikk aldri sett alle episodene etter hverandre på 80-tallet, for man måtte være heldig med hvilken episode som ble vist på Fun Factory, det var der jeg tok opp episodene med min VHS-spiller.

He-Man and the Masters of the Universe sesong 2 er fremdeles en fin serie med mye god kvalitet hvis man ser det fra et barns ståsted. Som voksen blir det for mye likt den første sesongen, men det er selvsagt noen gode episoder her. Favorittepisoden til undertegnede var Here, There, Skeletors Everywhere. Skeletor får tak i en klonemaskin, og kloner hundrevis av små Skeletors. Fantastisk god episode som fikk lattermusklene til å jobbe. Det er også en annen ting jeg la merke til i denne sesongen, og det var at Skeletor og undersåttene var mye morsommere her enn de var i den første sesongen. Skeletor hadde noen fine kommentarer som virkelig var morsomme.

Når jeg ser tilbake på Transformers og He-Man and the Masters of the Universe, så er det en klar vinner, og det er utvilsomt He-Man And the Masters of The Universe. Kvalitet med sterke rollefigurer, gode historier og et godt budskap gjør serien til en vinner.

Nå håper jeg bare på en skikkelig spillefilm, det fortjener denne serien. Når Transformers gjorde det så bra, så ser jeg ikke noen grunn til He-Man and the Masters of the Universe skal gjøre det så mye dårligere, for serien har mange tilhengere.

Totalkarakter for serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.