The Cincinnati Kid (1965)

No, Lady; he hasn’t gotten to me. Not yet; but he might, he just might.

Jeg spiller ikke poker selv, men jeg liker godt å se filmer som tar for seg pokerspilling. Det har kommet noen fine filmer som har nerve og spenning. Dessverre finner man ikke mye spenning i The Cincinnati Kid med Steve McQueen i hovedrollen.

Vi ser nesten aldri kortene til spillerne, alt går så sabla fort. Det ble bare irriterende, og da forsvant også spenningen. Historien er lett, og man finner ikke karakterdybde. Kjærlighetshistorien fungerer ikke, det skal være pokerspilling som skal ha mest spilletid. Men det blir ikke mye poker før det har gått nesten en time, da setter spillerne i gang. Men selve kortspillingen som skal være høydepunktet, svikter.

The Cincinnati Kid er ikke en god pokerfilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.