The Blues Brothers (1980)

Well, suppose we ain’t got no union cards and go in there and start playin’ anyway? Whatcha gonna do about that? You gonna stop us, Stein? Ha. You’re gonna look pretty funny tryin’ to eat corn on the cob with no fuckin’ teeth!

Si hva du vil om 80-tallet, men komediefilmer fra det tiåret og galskapen du finner i disse filmene, er det ingen som slår. The Blues Brothers er en tidløs klassiker som setter de fleste komediefilmer fra 90 og 00-tallet på plass.

Handlingen er absurd med en sliten politibil som kan gjøre utrolig ting, og myndighetene som oppfører seg som ville hester og burhøns. Musikken er god, stemningen er bare noe 80-tallet kan by på, og humoren sitter som den skal.

Ikke nok med det er det noen fantastiske biljakter her som igjen setter de fleste bilfilmer på plass. The Fast and the Furious-filmene blir ganske dårlige når vi ser på biljaktene i Smokey and the Bandit og The Blues Brothers.

The Blues Brothers kan beskrives med ett eneste ord, galskap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.