Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

The last time The Chamber of secrets was opened a Mudblood died. So it’s only a matter of time before one of them is killed this time. As for me… I hope it’s Granger.

Harry Potter And The Chamber Of Secrets er en av de svakeste filmene i Harry Potter-serien. Det skjer veldig lite her, og filmen blir aldri spennende og interessant nok før avsløringen kommer helt mot slutten av filmen.

Jeg har ikke lest boken, men når filmen er nesten nær slutt, blir alle hendelser forklart i dybden, og da fikk jeg følelsen av å få det beste fra bøkene når alle tråder skal samles. Dette har jeg savnet i de andre Harry Potter-filmene, for der går det litt for fort unna noen ganger, så det skal denne filmen ha pluss for. Det merkes også at Harry Potter-verdenen blir mørkere nå i den andre filmen, og dette fortsetter jo hele veien til den aller siste boken og filmen i serien.

Dette var siste gang vi fikk se Richard Harris som Albus Dumbledore, og mannen vil bli savnet. Han var fantastisk som Albus Dumbledore, og det var synd at han ikke var noen år yngre slik at han kunne ha spilt i alle filmene. Når det gjelder resten av de yngre skuespillerne i filmen var det ikke direkte imponerende rolletolkninger vi fikk se. Det føltes ut som om de tre hovedrolleinnehaverne leste sine replikker direkte fra arket. De var bedre i den første filmen, og det skulle egentlig vært omvendt i denne sammenheng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.