Volcano High (2001)

Kim, Kyeong-su begynner på en ny skole, men han får ikke en lett start. Rektoren blir forgiftet, og det kjempes blant elevene om hvem som er skolens beste slåsskjempe. Men en dag kommer det fem nye lærere som ingen bør tulle med. For da blir det bank.

Volcano High er en sørkoreansk film som byr på kampsport blandet med fine effekter. Ta Harry Potter, X-Men, The Matrix og du har Volcano High. Filmen har artige og interessante rollefigurer og filmen er visuelt vakker og klippingen er rett og slett stilig.

Historien er vanskelig å sette seg inn i. Det hele blir presentert på en veldig rotete måte og dialogen går for raskt unna. Etter å ha sett Volcano High for tredje gang så mangler filmen en skikkelig historie. For her er historien elendig, hvis det i det hele tatt er en historie å fortelle i Volcano High.

Når det gjelder kampscenene ser man raskt at flesteparten av skuespillerne ikke er kampsportutøvere. Kampene er filmet i nærbilde, og det blir brukt veldig mye vaier i kampscenene. Det gjør ikke stor skade i Volcano High, for filmen tar seg selv ikke så høytidelig.

Filmens sterkeste punkt er det visuelle og rollefigurene som er litt av noen typer.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.