The Mechanic (1972)

You always have to be dead sure. Dead sure or dead.

The Mechanic er ikke en dårlig film, men den har elendig og masete filmmusikk som jeg dessverre forbinder med filmer som ble laget frem til midten av 70-tallet. Jeg takler ikke filmmusikken fra eldre filmer, det blir for masete og fjollete, overdramatisk er riktig ord. Filmmusikken forsøker å skape en mer spennende atmosfære, men det nytter ikke da den blir så innpåslitende, som en klegg du ikke får vekk. Takk og pris for at filmer fra midten av 70-tallet tok steget opp fra gjørma, for dette stinker!

Historien byr ikke på noe nytt. Charles Bronson er tøff som vanlig, Jan-Michael Vincent er heller ikke så aller verst. Historien er ikke den beste, for dette blir aldri spennende selv når Charles Bronson aner ugler i mosen. Det hele blir tamt og overdramatisk med den jævla filmmusikken fra helvete. Filmen har noen fine actionscener med motorsykler og biler, det skal filmen ha. Og ikke minst slutten er nydelig og passende, nyinnspillingen ble for feig der. Men utover det tåler ikke The Mechanic tidens tann så godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.