The Man from Earth (2007)

the-man-from-earth.jpg

What if a man from the Upper Paleolithic had survived until the present day?

The Man from Earth har allerede blitt en liten kultklassiker, og jeg må si at det var deilig å se noe nytt nå. Filmen leverte, og det var en fascinerende tur man ble med på når John setter i gang sin lille historie foran sine venner som er eksperter innen forskjellige områder. Det var kun en person som irriterte meg litt, og det var psykologen spm var veldig bestemt på at hvis ikke John innrømmet at hans historie var en stor bløff, så ventet psykiatrisk avdeling. Da fikk jeg psykologen i vrangstrupen og ble provosert. Siden psykologen ikke kunne si John imot, så skulle menn i hvite frakker kurere ham.

The Man from Earth er en dialogdrevet film som ikke slipper taket i deg før rulleteksten dukker opp. Skuespillerprestasjonene er blandede, noen er dårlige mens andre leverer gode rolletolkninger. Heldigvis leverer David Lee Smith som John en god rolletolkning. Det er denne mannen som er den sentrale rollefiguren i filmen, og han må bære mye av filmen på sine skuldre.

8

One thought on “The Man from Earth (2007)”

  1. Trodde denne filmen ville kjede meg, men satt jaggu klistret fra start til slutt, mye takket være den ekstremt velskrevne dialogen og stram regi, skuespillerne er ok, ikke mer, ikke mindre. Men denne filmen er ikke drevet frem av strålende skuespillerprestasjoner, merkelig egentlig når all handling foregår i ett lite rom med kun dialog, men som sagt er dialogen så fordømt bra, at man hele tiden blir utfordret til å tenke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.