Cemetery Junction (2010)

Why does Noddy have a bell on his hat? ‘Cause he’s a cunt!

Ricky Gervais er en morsom mann, men hans to spillefilmer har ikke vært noen store kassasuksesser. Cemetery Junction er en film som dessverre har sneket seg under radaren, for dette var en positiv overraskelse. Sjanger er romantisk dramakomedie, dette er en sjangerblanding jeg er vant til etter mange år med sørkoreansk-film.

Med tre rollefigurer følger det med tre historier som bruker ingrediensene romantikk, komedie og drama. Hver rollefigur spiller på et av disse punktene. Den sterkeste delen er dramadelen der en sønn ser ned på sin far. Man vet hele tiden i hvilken bås rollefigurene er plassert i, derfor blir reisen ganske enkel, men samtidig rørende og morsom. Ricky Gervais har en mindre birolle i Cemetery Junction, og han bemerker seg som vanlig med sin humor når han krangler med sin mor.

Dette filmåret har vært elendig til nå. Heldigvis dukker det opp filmer som Cemetery Junction, filmer som dessverre aldri når ut til de store massene. Her får du en fin oppvekstfilm der unge menn må ta sine valg i livet. Tør de å satse, eller vil de følge i fedrenes fotspor? En morsom reise var det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.