Star Trek (2009)

star trek

I’ve never beamed three people from two targets onto one pad before!

Her kan du lese min nye anmeldelse av Star Trek (2009)

Jeg husker jeg prøvde å se noen Star Trek-episoder på 80-tallet. Forsøket varte i kun femten minutter. Jeg klarte ikke klærne, utseendet og den trege fremdriften. Jeg hater Star Trek, jeg elsker de tre første Star Wars-filmene.

Heldigvis trenger man ikke å være kjent med Star-Trek-universet når man ser denne popcornfilmen. Dessverre er de stygge klærne tilbake, og den bolleklipte jævelen Spock kjenner jeg igjen. Utenom det er Star Trek en ekte popcornfilm, men det er ikke en film som imponerer med actionscenene. Jeg trodde ærlig talt at actionscenene skulle være større og mer spektakulære.

Det beste med filmen er skuespillerne og historien om Spock og Kirk. Da er filmen i sitt ess. Men actionscenene er ikke engasjerende nok, de skiller seg ikke mye ut fra andre filmer, de blir for ordinære.

Jeg ble litt skuffet over Star Trek. Jeg foretrekker helt klart de tre første Star Wars-filmene, Starship Troopers og Serenity. De har noe Star Trek ikke har, minneverdige actionscener.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.