The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

Blandingen.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1, Dolby Atmos, Norsk Dolby Digital 5.1

Hvem er det som angriper innbyggerne i Bricksburg, og hva er det de egentlig vil?

Filmen er regissert av Mike Mitchell (Trolls), og de sentrale stemmeskuespillerne fra den første filmen er tilbake igjen i sine roller.

The Lego Movie 2: The Second Part er nok en halvhjertet oppfølger som ikke har så mye å si. Innholdet er ikke mye å skryte av, man får følelsen av å se en dårlig kopi av en Toy Story-film der hovedpersonen som har lekt med Lego i sine yngre dager begynner å bli eldre, og da er det andre som ønsker å ta over og blande inn forskjellige ting når de leker. For et dypt budskap!

Filmen har noen morsomme scener, men de er for få. Det jeg savnet mest var et hjerte og mer smartere innhold for voksne. Filmen er rett og slett for manisk, den har så mye energi som gjør at opplevelsen blir rotete og masete. The Lego Movie 2: The Second Part har mye energi og kaos, men det blir ikke automatisk mer moro ut av det.

At en regissør som Mike Mitchell ødelegger mye av filmen er det ikke noe som helst tvil om. Fyren er ganske ubrukelig, man kan ikke kalle fyren for middelmådig heller. Ser man på hans karriere så ansetter man ikke en slik mann når man skal hoppe etter Phil Lord og Christopher Miller, som regisserte den første filmen.

Det er egentlig ikke så mye annet å skrive om denne filmen. Det er en typisk oppfølger fra Hollywood som har lite innhold, og karakterene er mye dårligere skrevet sammenlignet med den første filmen. Universet er også veldig stygt, dette er ikke en visuelt pen film å se på.

Ekstramateriell:
Audio Commentary
Everything is Awesome Sing-Along
They Come in Pieces (9 minutter)
Emmet’s Holiday Party: A Lego Movie Short (3 minutter)
Promotional Materials (11 minutter)
Music Video (3 minutter)
Outtakes & Deleted Scenes (12 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.