Goosebumps 2 (2018)

Gjett hvem som er tilbake?

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Den lite hyggelige dukken med magiske egenskaper leter etter en ny familie, og han får selvfølgelig ikke viljen sin og da blir han veldig sint og såret og da dukker det opp en hel haug med monstre i byen!

I Goosebumps 2 følger vi nye yngre mennesker som møter den slemme dukken fra den første filmen. Den første filmen var grei nok for de yngste i familien, og man kan vel egentlig si det samme om oppfølgeren, selv om den er svakere. Men en film for godt voksne personer er ikke Goosebumps 2, til det har voksne hjerner sett for mye og lest for mye.

Problemet med Goosebumps 2 er det slappe, generiske manuset og de svake karakterene. Ingen av de nye karakterene får noe å jobbe med, innholdet kan ikke bli tynnere og når monstrene dukker opp i byen så er ikke de heller spennende eller nyskapende.

Goosebumps 2 er en trygg film som aldri tar noen sjanser, man får ikke følelsen at den heller vil ta noen sjanser, for det kan ikke ha vært mange kreative hjerner som jobbet med denne filmen. Dette er kun en film for de yngste barna som lett lar seg sjarmere av Halloween og monstre uten noe form for personlighet.

Ekstramateriell:
Deleted Scenes (2 minutter)
Gag Reel (3 minutter)
Thrills & Chills – The Making of Goosebumps 2 (10 minutter)
Meet the Monsters (9 minutter)
Science with Slappy (12 minutter)
Slappy-Oke Sing Alongs (4 minutter)
Junk Brothers – Call Now! (1 minutt)
Slappy’s Audition (2 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.