Johnny English Strikes Again (2018)

Idioten er tilbake.

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS:X

Johnny English er på jakten etter en smart hacker.

Jeg har aldri sett en film i denne serien da jeg ikke orker ansiktet på Rowan Atinkson. Han har et ansikt som kun en mor vil elske, og et ansikt som som en far vil hate. Men jeg vet jo godt hva slags film dette er, og på det punktet leverte Johnny English Strikes Again det jeg forventet.

Jeg føler at en film og en karakter som Johnny English døde tidlig på 00-tallet. Han er først og fremst en familievennlig karakter som sikkert vil få de yngste barna til å smile, mens voksne har sett dette før og mye bedre.

Universet er veldig hyggelig og snilt, man føler aldri at Johnny English er i livsfare. Det blir mye situasjonskomedie, og jeg lo vel to ganger, og det er vel greit nok. Jeg likte spesielt dansesekvensen og den idiotiske sekvensen når han bruker VR og går amok i virkeligheten.

Heldigvis dukker den vakre kvinnen med det lite tennbare navnet Olga Kurylenko opp, og hun er som vanlig en deilig kvinne. Hun måtte vel kaste opp mye i munnen sin hver gang hun sto ansikt til ansikt med Rowan Atikson, også kjent som rottetrynet.

Johnny English er en karakterer som ikke fungerer særlig godt i vår tid, men de aller yngste barna vil sikkert like det de ser, bare ikke ansiktet til Rowan Atinkson, det ansiktet er det bare moren som liker!

Ekstramateriell:

Audio Commentary
The Comedy Genius of Rowan Atkinson (5 minutter)
A Cast of Characters (7 minutter)
The Johnny English Legacy (5 minutter)
Virtual Reality Johnny English Style (4 minutter)
The Gadgets (6 minutter)
The Cars (5 minutter)
Locations and Design (4 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.