Breathe In, Breathe Out (2004)

Vi følger en liten gruppe med personer som reiser til Okinawa. Der skal de jobbe for en bonde som skal høste sukkerrør. Ingen av dem kjenner hverandre fra før, men de vil bli nærmere kjent etter dette oppholdet.

Dette er en typisk japansk film der det ikke skjer så mye. Det vi får se er vakre bilder og en rolig og hyggelig atmosfære der hardt arbeid er i fokus. Dette er en film som ikke er for personer som blir fort utålmodige.

Når det gjelder karakterene vi følger så har de alle problemer, og de er på denne øya for å få ut sine demoner med hardt arbeid. Når først karakterene åpner seg så er det ikke mye de sier, men man forstår hvorfor de er der hvis man har noen år på baken.

For utålmodige mennesker så vil nok ikke Breathe In, Breathe Out være en film som vil falle i smak. Men for personer som er ute etter en voksen film der karakterene ikke behøver å si så mye til seerne, så er dette en film som er verdt å se hvis du er ute etter å føle ro i sjelen. Men filmen kunne gjerne ha vært 30 minutter kortere, for en spilletid på to timer blir for mye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.