You Were Never Really Here (2017)

McCleary said you were brutal.

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En mann får i oppdrag å finne en jente, og med seg bringer han med seg døden, men det gjør også hans fiender.

Filmen er regissert av Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin), og i hovedrollen finner vi Joaquin Phoenix.

You Were Never Really Here er ikke en god film. Se for deg den herlige Man on Fire, fjern alt det gode med den filmen og legge til mindre innhold enn en hjernedød actionfilm fra åttitallet, og du har en film som heter You Were Never Really Here.

Innholdet er lite, filmen har litt blod å by på, men hva hjelper det når historiefortellingen er dårlig og karakterene ikke er interessante. Protagonisten lider med sin ødelagte psyke, han har opplevd vonde ting og all dritten fra fortiden slipper ikke taket og han lever i dritten hver eneste dag han puster.

Det hjelper heller ikke at regissøren tror at hun delvis lager en mørk kunstfilm, redigeringen og alle de forskjellige bildene vi ser som skal fortelle oss hvordan psyken til protagonisten er, fungerer ikke i det hele tatt. Jeg ble bare lettere kvalm av å se på dette tullet.

You Were Never Really Here er en film som blir litt høy på seg selv, den har svært lite å fortelle og det den har å fortelle er ikke interessant. At den har fått skryt av kritikere skjønner jeg ikke. Jeg skjønte filmen, det er en film der protagonisten ikke sier mye, bildene vi ser sier alt, men kom igjen da, hvor er underholdningen? Nei, jeg ble bare lettere småkvalm av hele filmen.

Bilde: 9/10 Lyd: 10/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, passe skarpt og fargene er gode. Sortnivået er for det meste bra, det er enkelte scener som ikke er helt topp.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet må jeg si imponerte meg. Lyden er bred og luftig, filmmusikken og omgivelseslyder fyller opp rommet på en god og tett måte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.