Pacific Rim: Uprising (2018)

Kommunistene har landet, jeg gjentar, kommunistene har landet!

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk Dolby Atmos

Noen er ute etter å ødelegge jorden, og Jaeger-pilotene er siste forsvarsskanse jorden har.

Pacific Rim: Uprising er regissert av nykomlingen med det idiotiske navnet Steven S. DeKnight. I hovedrollene finner vi John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Burn Gorman, Charlie Day og Tian Jing.

Jeg har advart om dette i flere år nå, og nå vil kinopublikumet og hjemmesittere endelig se og føle det jeg har opplevd når jeg har sett kinesiske fastlandsfilmer. Jeg har sett hvordan kommunistene har ødelagt filmindustrien i Hong Kong med sin politikk som gjør alle dummere, vi har med onde barn å gjøre. Nå har de endelig landet i Hollywood, og får ikke noen stoppet dem så kommer kommunistene til å ødelegge hele filmindustrien i Hollywood, slik de har gjort i Hong Kong.

Jeg visste ikke at Pacific Rim: Uprising var rettet mot det kinesiske markedet, men etter fem minutter snakket jeg høyt med meg selv og sa høyt at dette her er en jævla kommunistfilm! Jeg merket det raskt med den dårlige filmmusikken, de tomme karakterene og fokus på dårlige actionscener man kan sovne av. Og selvfølgelig dukker det opp flere kinesiske karakterer, og i bakgrunnen ser man engelsk og kinesisk skrift på diverse steder.

Pacific Rim: Uprising har blitt slaktet, og dette er nok ikke den eneste filmen som vil bli det da det er et kinesisk selskap som nå eier filmselskapet Legendary. Alt det jeg har sett og opplevd med kinesiske kommunistfilmer finner du her minus at du slipper den jævla syngingen og veivingen med armene. Sykdommen har kommet, og vi har kuren og hans navn er Donald Trump. Eller var det Cobra?

Pacific Rim: Uprising er en tom og dum film som man sovner av. Filmen har tomme pappfigurer av karakterer som har null utstråling. Skuespillerne er dårlige, det er flere blanke ark her som ikke hører hjemme i en dårlig TV-serie. De hører ikke hjemme foran kameraet i det hele tatt.

Historien er uengasjerende, det samme er de tomme og gnistløse actionscenene som byr på mye kaos, men hvor er godbitene, hvor er høydepunktene og hvor er nerven og dramatikken? Og dataeffektene har tatt noen steg tilbake, mulig kineserne måtte betale denne produksjonen med valutaen sin, for filmen ser billig ut.

Dette er absolutt den dårligste filmen jeg har sett i 2018. Jeg husker ikke hva som skjedde mot slutten, for jeg klarte ikke lenger å feste blikket mitt mot skjermen. Jeg kan vel bare si, velkommen til min verden med dårlige, kinesiske kommunistfilmer uten innhold og uten ideer!

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 3/10

Bildet er klart, skarpt og fargene er bra. Sortnivået kan man ikke klage på.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet er i det minste livlig som klarer å fylle opp rommet med luftig og behagelig lyd.

Ekstramateriell:
Audio Commentary
Becoming Cadets (6 minutter)
Unexpected Villain (6 minutter)
Bridge to Uprising (5 minutter)
Next Level Jaegers (5 minutter)
The Underworld of Uprising (4 minutter)
Hall of Heroes (3 minutter)
I Am Scrapper (3 minutter)
Going Mega (3 minutter)
Secrets of Shao (3 minutter)
Mako Returns (2 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.