They’re Watching (2016)

Vi følger et TV-team som reiser til Moldova for å filme en kvinne som holder på å restaurere et gammelt hus. Men dette er en tur de kommer til å angre på, for lokalbefolkningen klikker i vinkler hvis noen sier ordet heks.

They’re Watching er en dårlig film der det skjer svært lite. Noen mener dette skal være en grøsserkomedie, men hvor er egentlig komedien?

Problemet med filmen er at karakterene er totalt uinteressante å følge. De prater piss hele tiden, de er frekke og uhøflige mot lokalbefolkningen og man ønsker bare å se dem dø en hard død.

Det er ikke vanskelig å skjønne hvem som er skurken i filmen. They’re Watching bygger opp historien med en heksefortelling, og man får inntrykk av at det er lokalbefolkningen som er de slemme. Men vi er vitne til en scene der TV-teamet filmer en begravelse uten samtykke. Seriøst, er det meningen at vi som seere skal bry oss om disse søppelmenneskene?

Det eneste jeg likte var de ti siste minuttene. Med tanke på budsjettet synes jeg dataeffektene var greie nok, og det var litt artig å se på måten enkelte personer døde på. Her kunne man sikkert fått gjort mer gøyale ting hadde budsjettet vært større.

They’re Watching er en kjedelig og tørr film mesteparten av spilletiden, men de siste 10 minuttene er i det minste underholdende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.