V.I.P. (2017)

En nordkoreansk seriemorder er ute på en liten turne, og han blir til slutt arrestert i Sør-Korea. Men det er veldig mange som er ute etter ham, og spørsmålet er hvem vil få klørne i ham først?

Dette er en rotete film der vi følger flere karakterer som er ute etter en nordkoreansk seriemorder. Den nordkoreanske seriemorderen er en sadistisk liten jævel, og han har en mektig far i Nord-Korea som gjør at han slipper unna sine grusomme drap.

Problemet med filmen er at den har et svært rotete manus med svake, endimensjonale karakterer som aldri klarer å sette sitt preg på filmen. Seriemorderen er en stor spøk, han har hårfrisyren til en sopp, og det eneste han gjør er å smile. Her finner man ikke mye dybde i karakterene, de er kun alvorlige og privatliv har de ikke. For en uinteressant gjeng!

Filmer som dette finnes det så mange av. Filmen er halvdød og svært lite engasjerende med den generiske handlingen den byr på. Innholdet er tynt, man bryr seg ikke om karakterene, for alle sammen er gravalvorlige og dystre. Verden er en bedriten plass, og det er få som klarer å formidle det like godt som sørkoreanerne. Men en underholdende filmopplevelse blir det ikke ut av dette her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.