Despicable Me 3 (2017)

Gru finner ut at han har en bror.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS:X, Norsk DTS-HD High Resolution Audio 7.1

Gru finner ut at han har en bror, og sammen med sin nye familie reiser de for å treffe ham. Er hans bror på samme måte, det vil si litt ond?

Nå har aldri undertegnede vært stor fan av denne filmserien. Det er noe halvhjertet med hele denne filmserien, humoren har aldri fungert særlig for voksne, og jeg skjønner heller ikke hvorfor de gule skapningene har smeltet hjertene til barna. For de er heller ikke morsomme, de er søte i noen få sekunder, etter det så ser man at de ikke har noe særlig mer å tilby.

Dette er altså den tredje filmen der protagonisten finner ut at han har en bror som han skal besøke med sin nye familie. For etter et oppdrag har Gru og hans kone fått sparken der de ikke klarte å fange en ond skurk som elsker åttitallet. Kona forsøker å få kontakt med sine stedøtre, men hun er litt for snill og grei hele tiden mot stedøtrene. Hun ønsker selvfølgelig at de skal kalle henne for mamma.

Det er ikke så mye innhold her, filmen er ganske tom og litt overalt der den ikke klarer helt å konsentrere seg nok på enkelte karakterer og deres utvikling. Det beste med filmen er den herlige skurken, han er spesielt helt konge i åpningssekvensen. Men han får ikke så mye skjermtid, og når han først dukker opp mot slutten av filmen så fungerer han dessverre ikke særlig bra, han blir masete og fryktelig endimensjonal.

Det kommer sikkert til å komme flere filmer i denne filmserien, uten at jeg helt forstår hvorfor, for dette er ikke en filmserie for voksne personer som er ute etter kvalitet i denne sjangeren. Dette har aldri vært en en serie med kvalitetsfilmer, jeg kommer aldri til å skjønne hvorfor filmene har tjent så mye som de har gjort. Det er ikke noe spesielt med disse filmene, det er lette filmer som egentlig burde ha blitt lansert direkte på hjemmevideo.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 3/10

Bildet er klart, skarpt og fargene er herlige og dype. Som vanlig er bildekvaliteten helt perfekt i dagens animasjonsfilmer.

Lydsporet er litt lavt, så her må man justerer på volumet på forsterkeren. Da blir dialogen klar og tydelig, og lydsporet klarer å fylle opp rommet under de større actionsekvensene i filmen.

Ekstramateriell:
Bortklipt scene (1 minutt)
Minion – Øyeblikk (1 minutt)
Figurprofiler (11 minutter)
Dru blir til (4 minutter)
Avl-filene
Turistguide til Freedonia
“Doowit” sing-along (2 minutter)
“Yellow Light” musikkvideo (4 minutter)
Minifilm: Kyles hemmelige liv (4 minutter)
Etterlysplakater
Minion – Arrestasjonsbilder

2 thoughts on “Despicable Me 3 (2017)”

  1. Trist att miniorerna inte fick ta större plats. Man hade förväntat sig att den skulle bli det med tanke på filmen “Minions”. Grabben tyckte därför att den var förhållandevis tråkig. Kul i vilket fall att utgåvan blivit så bra.

    1. Ja, tror nok dette er filmer som passer best for barn. Selv klarer jeg ikke å bli så mye sjarmert av disse karakterene, og jeg føler heller ikke behov for at det lages flere filmer i denne serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.