The Leftovers: Season 2 (2015)

Det finnes en by der ingen mennesker forsvant i løse luften, og nå tar gruppen til Kevin Garvey turen dit for å forsøke å starte på nytt. Men idyllen vil ikke vare lenge.

Den andre sesongen av The Leftovers består av 10 nye episoder.

Denne sesongen synes jeg er bedre enn den første sesongen. Det skjer mye i denne sesongen, de sentrale karakterene ble man kjent med i den første sesongen, så den andre sesongen kan fokusere mer på fremdrift og spennende hendelser. Og det utnytter denne sesongen, her skjer det noe interessant hele tiden.

Det dukker opp kun en ny familie i The Leftovers som får en sentral rolle i denne sesongen. Utenom disse er det den samme gamle gjengen vi følger, og man vet det vil bli trøbbel når gruppen til Kevin Garvey ankommer en by der ingen har forsvunnet.

Denne sesongen tar mye mer av når det gjelder reisen til Kevin Garvey. Han opplever mye rart, og man får følelsen av å se en annen type serie når han leker døden. Men det er interessant og ikke minst underholdende, og det er jo underholdning vi er ute etter.

Rytmen stemmer i denne sesongen, det er ingen episoder som er middelmådig eller dårlige. Kvaliteten er høy, og det store mysteriet lever fremdeles i beste velgående. Hva er det egentlig som foregår, og kan noen bruke en flammekaster på de hvitkledde jævlene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.