Come and Find Me (2016)

Drømmedama som plutselig forsvant.

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En ung mann faller for en kvinne og de har det godt i sammen helt til hun plutselig forsvinner sporløst en dag. Han forsøker å finne ut hva som kan ha hendt henne, og han finner en filmrull som kan lede ham på riktig vei hvis han er heldig. Og med det starter en farlig reise der han ikke kan stole på noen.

Come and Find Me er regissert av nykomlingen Zack Whedon, og i hovedrollene finner vi Aaron Paul og Annabelle Wallis.

Come and Find Me er en veldig enkel actionthriller som man kan plassere i båsen B-film. Filmen føles ikke særlig påkostet ut, man får en billig følelse hele tiden, her er det mest fokus på grå karakterer uten særlig innhold.

Jeg klarte ikke å bry meg noe særlig om reisen til protagonisten. Det har alltid vært et problem med Aaron Paul som skuespiller, han er ikke en ledende skuespiller som passer å ha hovedrollen i en spillefilm. Han har ikke mange strenger å spille på, har man sett Breaking Bad, så har man sett det beste han har å tilby som skuespiller. Det hjelper heller ikke at hans karakter er ganske dum også. Se bare på når han tar kontakt med noen farlige personer, fyren går bare rett inn og det ender med at han får smake litt elektrisitet. For en dust av en karakter, kommer denne karakteren fra den syvende sesongen av The Walking Dead? Han også han fått smittsom hjernesvinnbetennelse?

Dette er en type film som blir fort glemt, det er en film som hører hjemme i kategorien hjemmevideo. Det er ikke mye å hente her, og man bryr seg som sagt ikke om reisen til protagonisten, for det eneste han møter på veien er stereotypiske karakterer. Og slutten, den stinker. En slik slutt passer ikke til en lett og tom film som dette, her skal man se hva som skjer. Men skaperne bak filmen trodde de skapte et emosjonelt øyeblikk med denne slutten, noe de bommet med helt. Hva røykte de når de fant på denne slutten?

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 1/10

Bildet er klart, ikke så særlig skarpt og fargene er matte. Sortnivået er ikke helt topp i de mørkeste scenene.

Dialogen er klar og tydelig. Dette er ikke et lydspor som benytter seg så mye av sidehøyttalerne, det er de tre høyttalerne i front som dominerer mest.

Ekstramateriell:
The Making Of Come and Find Me (7 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.