Smurfs: The Lost Village (2017)

Hvem finner den hemmelige landsbyen først?

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1, Norsk Dolby Digital 5.1

Smurfette og noen andre smurfer finner et kart som kan lede dem til en hemmelig landsby, men de er ikke de eneste som forsøker å finne den hemmelige landsbyen, for like i hælene jakter den slemme trollmannen Gargamel også etter den hemmelige landsbyen.

Smurfs: The Lost Village er regissert av Kelly Asbury (Shrek 2, Gnomeo & Juliet), og skuespillerne som gir sine stemmer til de forskjellige karakterene i filmen er blant annet Demi Lovato, Rainn Wilson, Joe Manganiello og Mandy Patinkin.

De to første filmene blandet animasjon og ekte mennesker foran kameraet. Smurfs: The Lost Village er en helanimert smurfefilm, så her slipper man å se mennesker foran kameraet. Men skal jeg være helt ærlig så savnet jeg å se ekte mennesker, for i Smurfs: The Lost Village blir det for mange smurfer og for lite innhold. Filmen føles og får en billig følelse.

Det er ingenting som imponerer med Smurfs: The Lost Village. Filmen fungerer ikke for oss voksne i det hele tatt, de yngste barna vil sikkert bli sjarmert, men for voksne finner man ikke noe å le av og jeg fant heller ikke filmen sjarmerende. Det er svært lite innhold å spore i denne filmen. Karakterene er flate, historien engasjerer ikke, dette føles ut som en type film som burde ha gått rett på hjemmevideo og ikke blitt vist på kino.

Smurfs: The Lost Village er en film som mangler sin egen identitet. Det holder ikke bare med å sjarmere de yngste barna med blå smurfer, hvor er humoren, hvor er sjarmen og hvor er budskapet?

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 5/10

Bildet er klart, ganske skarpt og fargene og sortnivået er bra.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet er i det minste bra, lyden fyller opp rommet med klar og detaljert lyd.

Ekstramateriell:
Audio Commentary
Kids at Heart! The Making of Smurfs: The Lost Village (9 minutter)
Lost Village Dance Along (3 minutter)
Demi Lovato Meets Smurfette (1 minutt)
Smurfify Your Nails (3 minutter)
Baker Smurf’s Mini Kitchen (4 minutter)
Music Video (3 minutter)
Making the Song ‘You Will Always Find Me In Your Heart (3 minutter)
The Sound of the Smurfs (4 minutter)
Draw Your Favorite Smurfs (8 minutter)
Emoji Sneak Peek (2 minutter)
Deleted Scenes (8 minutter)
The Lost Auditions (4 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.