The Infiltrator (2016)

En mann som jobber for tollmyndighetene i USA, infiltrerer en viktig gruppe som jobber for Pablo Escobar. Han later som om han hvitvasker penger, og han vet at han leker med ild hvis han blir avslørt, for han har en kone og en liten jente som venter på ham hjemme.

The Infiltrator er nok en film som fokuserer på Pablo Escobar og hans narkotikasmugling på åttitallet, og nå følger vi en mann som jobber for tollmyndighetene og han gambler med sitt eget liv og faktisk sin lille families liv hvis han blir avslørt av de slemme i filmen. Da vil de dø hardt!

The Infiltrator er ikke en dårlig film, men nå har det blitt laget for mange filmer som tar for seg dette temaet om narkotikasmuglingen som fant sted på 80-tallet i regi av Pablo Escobar.

Filmen blir aldri skikkelig spennende, for jeg klarte ikke helt å bry meg om karakteren spilt av Brian Cranston. Skal jeg være helt ærlig så må jeg si at Brian Cranston er fryktelig kjedelig og stiv som protagonisten. Han kledde rollen i serien Breaking Bad, men det er noe med hans rolletolkning i The Infiltrator som gjør at man ikke bryr seg om ham i det hele tatt. Han mangler karisma og utstråling, dette her ble for tørt!

Jeg kan rett og slett ikke kalle The Infiltrator for en interessant film med interessante karakterer. Filmen mangler nerven, den blir 20 minutter for lang og protagonisten i filmen er bare en kjedelig type man ikke bryr seg om. Jeg følte heller aldri at protagonisten fikk et så sterkt vennskap til den mektigste i filmen. Filmen bruker litt tid på disse to og hva slags følelser skurken sitter igjen med etter å ha blitt forrådt av en person han trodde var en god venn. Selv om filmen forsøker å gjøre det samme med protagonisten og forholdet han får med denne personen, så lykkes ikke filmen med å skape et sterkt bånd mellom disse to og familien til denne skurken.

The Infiltrator er som sagt ikke en dårlig film, men den mangler energi, skikkelig spenning og ikke minst en mer interessant protagonist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.