Nerve (2016)

En ung kvinne deltar i et spill der hun og andre deltakere hele tiden blir utfordret til å gjøre ting de normalt sett aldri hadde gjort i virkeligheten. Men det å ikke adlyde ordre er ikke lurt, det vil hun finne ut.

Nerve er en ungdomsfilm som fokuserer på dagens teknologi, og selvfølgelig blir det jævla masete i lengden. Undertegnede elsker teknologi, men i filmer som Nerve føler man seg bare dum av å se på alle idiotene som forguder sine mobiltelefoner, og all idiotien de selv er med på uten å skjønne det. Hvis man ikke gidder å se på videoer laget av idioter som kun er kåte på oppmerksomhet, da vil man slippe mye av idiotien, men det er lett å si for det er alltid morsomt å se på idioter som skader seg selv.

Nerve er en film som blir for kul. Jeg kan ikke se at noen voksne personer vil like denne filmen i det hele tatt. Karakterene er tomme, historien er tullete og filmen er i grunn jævla barnslig. Filmingen og klippingen blir for kul for sitt eget beste, jeg ble bare kvalm av hvor mye kul filmen tror den er med sin glatthet.

Nerve fokuserer på de som ser på og de som gjør dumme ting for å tjene penger eller som er ute etter oppmerksomhet. Det er de som står og ser på som styrer spillet, de vil se noen blø, og da må selvsagt noen holde en Jackie Chan-tale før noe forferdelig skjer. For de som ser på uten å delta er jo de som er de dummeste, det sier filmen og da må man bare lytte da.

Nei, dette her var bare bortkastet tid. Vil du se en lignende film, se den thailandske filmen 13 Beloved, den fikk også en nyinnspilling jeg ennå ikke har følt behov for å se. Men den filmen er i det minste mye, mye bedre enn dette glatte tullet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.