Inner Demons (2014)

Noen skal filme og følge en jente som har blitt rusmisbruker. De skal lage en slags dokumentar. Hun legger seg inn på en klinikk for å bli rusfri, men det er ikke så lett for hun sier at hun har blitt besatt av en demon. Det eneste som holder demonen i sjakk er heroin, men det er ikke lett å få tak i når hun er på en avrusningsklinikk.

Det er ikke så mye spesielt med Inner Demons. Den klarer å holde interessen oppe i rundt en time, men så taper den seg voldsomt i de siste 20 minuttene. Karakterene er dumme og blinde, og en meget dum mann som er kameramann, blander seg inn for mye. Han bryr seg, han har kun lyst på å få seg et nummer, kanskje er han heldig så demonen overtar hans kropp, for fyren har null utstråling og mangler en egen sjel.

Det man forventer av en film som Inner Demons, det får man servert på en tallerken. Men budsjettet er ganske lavt, og med unntak av kvinnen som har hovedrollen i filmen, er skuespillerne dårlige.

Filmen har noen gode scener med litt atmosfære når demonen i kvinnen tar over, men som sagt, Inner Demons mister grepet i de 20 siste minuttene, og den går med ansiktet først rett i bakken og dør en ganske så rask død.

Inner Demons er kun verdt å se hvis man forguder denne type filmer der man følger handlingen gjennom forskjellige videokameraer som man ikke helt har kontroll på. Men filmen blir jævla dum i sluttminuttene, og man bryr seg ikke om noen av karakterene. Med unntak av jenta som har blitt besatt, er de andre sjelløse og elendige skuespillere som kan gå å henge seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.