The Phone (2015)

En mann blir oppringt av sin kone som døde for ett år siden. Det viser seg at han får en sjanse til å redde sin kone som ble drept av en ukjent person.

Dette er en film som følger den vanlige formelen der en person kan forandre fortiden når han først får sjansen. Vi følger en mann som kommer hjem en kveld, og der finner han sin kone drept. Ett år etter hennes død blir han oppringt av henne og hun befinner seg i 2015 mens han befinner seg i 2016. Nå forsøker han å forhindre at hun blir drept, og da må han finne ut av hvem som sto bak drapet på henne. Dette setter han og datterens liv i fare.

The Phone byr på få overraskelser, filmen blir veldig forutsigbar hvis man har sett filmer som for eksempel Frequency. Men det er ikke en dårlig film, jeg kan se for meg at personer som ikke har sett så mange filmer vil finne The Phone underholdende og spennende. Men har man sett filmer som dette fra før, så kan man egentlig se filmen med lukkede øyne for man vet utfallet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.