A Violent Prosecutor (2016)

En advokat som jobber for påtalemyndigheten blir dømt til fem år i fengsel for å ha drept en mann under avhør. Men han er uskyldig dømt, og bak murene forsøker han å bevise sin uskyld og han får hjelp av en ung svindler.

Det A Violent Prosecutor gjør riktig er at den aldri gir oss dårlig drama, den har heller ikke dårlig romantikk med fjollete kvinnefigurer fra dypeste helvete.

Dette er for det meste en lett og lystig underholdningsfilm som ikke byr på noe nytt man ikke har sett før. Det er en uskyldig mann mot et korrupt system, og vi håper selvfølgelig at protagonisten blir en fri mann og det er ikke akkurat vanskelig å gjette utfallet i denne filmen med tanke på tonen den har.

Det beste med hele filmen er scenene med den unge svindleren som hjelper advokaten. Han har to fine scener når han er utenfor murene, han fikk virkelig frem smilet mitt.

A Violent Prosecutor er en lineær film som trykker på velkjente knapper, den gjør ikke så mye galt, men den finner heller ikke på så mye nytt. Det største minuset med filmen er spilletiden som er på 126 minutter. Det blir en halvtime for mye, for man finner ikke noe nytt her, så filmen kan bli litt treg når man fort finner ut av rytmen som denne filmen har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.