Tickled (2016)

En journalist forsøker å grave litt når han oppdager et merkelig fenomen der unge menn blir bundet fast og kilt. Dette blir filmet og lagt ut på Internett. Det tar ikke lang tid før journalisten får flere ubehagelige brev og e-poster. Hvem er det som føler seg så truet?

Tickled tar opp noe jeg ikke visste eksisterte, så det er et pluss. Men selv om filmen har en spilletid på kun 90 minutter, så går ting litt tregt unna for min smak. Det skjer ikke så utrolig mye, men man vil selvsagt ha et svar på hvem personen eller personene er som står bak dette merkelige fenomenet.

Journalisten blir truet etter kort stund når han begynner å grave litt i saken. Det virker som om det er mektige mennesker bak dette kilefenomenet, og de er jo vant med å få det som de vil. Men de kødder med feil journalist, for han er homofil, han har en katt og papegøye og han får stygge meldinger fra en eller flere homofober. Man kødder bare ikke med en homofil mann med en papegøye!

Filmen har to scener som er litt spennende, men dette er ikke en film som blir ubehagelig. Det hele handler om journalisten som reiser til USA for å finne ut av hvem står bak truslene og kilingen av unge, dumme menn.

Jeg savnet mer energi, og når den eller de stygge ulvene blir avslørt, så finner man ikke ut så mye mer enn den store avsløringen. Dette er ikke en dyp dokumentarfilm, det er en film som kun skummer overflaten, noe som for min del ble litt ødeleggende og tomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.