Keanu (2016)

To venner forsøker å få tilbake en kattunge som har blitt stjålet. De finner kattungen, den er i besittelse av noen gangstere og nå må de spille gangstere for å forsøke å få tilbake kattungen. Det er ikke lett når de er noen pyser og den ene elsker George Michael.

Keanu er nok en bedriten komediefilm fra Hollywood. Filmen har kanskje en morsom scene, utenom det er humoren masete, scener varer for lenge og Keanu har svært lite å tilby som komediefilm. Det blir for mye dialog som ikke er morsom, det blir faktisk flaut å se og høre på når de patetiske skuespillerne åpner munnen. Det stinker råtten hvitløk av dialogen og fremførelsen.

Hollywood kan så å si ikke lenger lage morsomme komediefilmer. De har glemt hvordan de skal lage komediefilmer, og det er utrolig at filmer som Keanu blir vist på kino. Det sier vel det meste om kvaliteten når det gjelder mange filmer som blir vist på kino, det er så mye søppel som blir vist at man rett og slett frykter for film som kultur. For det er mange ganger i løpet av et år jeg er flau over å være en filmnerd. Man skal ikke se bort fra at jeg tar meg en tur på operaen hvis kvaliteten på filmer ikke blir bedre de neste årene.

Det er ikke mye positivt å hente her. De to ledende skuespillerne er ikke mye å skryte av, karakterene de spiller er totalt uinteressante og protagonistene mangler sjarm. De burde finne seg noe annet å gjøre.

6 thoughts on “Keanu (2016)”

 1. Helt enig med deg! Jeg lo vel en halv gang gjennom hele filmen. Jeg liker veldig godt sketsjene til Keye and Peele, men den filmen her funker rett og slett ikke. Hadde ganske forventninger da jeg så den, men den skuffa på alle mulige måter.

   1. Jepp, er alt for mye same old same old. Man må virkelig leite etter gode filmer om dagen. Mye av grunnen til at jeg har sett mye gammelt i det siste.

    1. Det er nok lurt, men jeg må anmelde filmer så det blir en plikt å følge med. Huff sier jeg til det med tanke på kvaliteten og hvor lite nytt man får til.

     Bruker mer tid på å spille dataspill om dagen enn å se filmer: Var morsomt å bygge en ny PC igjen, litt lei av konsoller og begrensningene som følger med der, selv om PlayStation har et fantastisk bibliotek som Xbox bare kan drømme om.

     1. Ser veldig den med at man må holde seg oppdatert på nye utgivelser på godt og vondt. Bare synd at (spesielt Hollywood) det kommer så mye halvhjerta piss. Av mer nylig jeg har sett så likte jeg godt Phantom Thread og Death of Stalin veldig godt. Jeg vet du ikke likte Aronofskys Mother noe særlig, men var i alle fall moe man ikkre ser hver dag.

      Sykt lenge siden jeg har spilt dataspill, men jeg har alltiv vært ett konsollhue. 😊

     2. Må se de to filmene du nevnte over. Ja, Mother var spesiell, men jeg likte ikke karakterene i det hele tatt.

      Har alltid vært en konsollmann jeg også, men er så jævla kjedelig at man ikke kan spille gamle fysiske spill på de nye maskinene, Microsoft med sin Xbox er vel unntaket. Så jeg tok valget å gå over til PC og Steam. Har PS4, men det å betale for onlinetjenester er jeg heller ikke interessert i. Det er synd, for Sony har alltid hatt det beste spillbiblioteket sammen med Nintendo. Men steam er jo genialt, lett å bruke og man kan spille de fleste gamle spill også, men noen ganger byr det på problemer å få spill til å virke på ny maskinvare og enkelte spill funker dårligere på PC pga. dårlige ports fra konsoll til PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.