GameCenter CX: Season 8 (2007)

Arino vs. Flashback.

I denne sesongen spiller Arino 9 forskjellige spill. Det blir veldig mange plattformspill, jeg synes ikke denne sesongen hadde stor nok variasjon.

Høydepunktene i den åttende sesongen er når Arino spiller Flashback, et spill jeg selv spilte i mine yngre dager. Men Arino liker egentlig ikke så mange vestlige spill virker det som. En merker at han liker mest japanske NES-spill.

Det andre høydepunktet i denne sesongen er når Arino spiller Bikkuriman World, bedre kjent som Wonder Boy in Monster Land. Jeg er ikke helt sikker på om jeg har spilt dette spillet, men jeg har spilt noen flere spill i denne serien. Og det er så herlig med en sjefskurk som heter Satan Maria. Herlig, bare herlig!

Dette var for meg litt skuffende sesong som hadde for mange japanske plattformspill som ikke var så interessant å se Arino spille. Jeg synes det er også på tide at Arino spiller noen sportspill, det er flere gode sportsbilder til både NES og SNES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.