The Treatment (2014)

Politiet er på jakt etter en meget farlig pedofil mann som bryter seg inn i hjemmet til familier og gjør de grusomste ting. En politimann med en vond fortid bak seg etterforsker saken, og det viser seg at fortiden ikke er helt ferdig med ham.

The Treatment er ikke en type film som Hollywood hadde turt å lage. Det er derfor det er viktig å utvide horisonten sin hvis man kaller seg filmglad, da holder det ikke kun med å se de samme filmene som alle vennene dine gjør. Er du hjernevasket av Hollywood og synes at en film som Se7en er mørk, da er det på tide å utvide horisonten nå!

The Treatment er en bekmørk krimthriller som har mye positivt å tilby hvis man liker å føle seg skitten etter å ha sett en film. Men dette er ikke en type film man noensinne ser igjen igjen hvis man er riktig vel bevart. Eneste grunnen til at du ønsker å se filmen igjen må være pga. at du er pedofil.

Det jeg ikke likte med filmen er når antagonisten i filmen får for mye skjermtid og han ter seg som en zombie. Det er spesielt en scene mot slutten når han kikker opp mot et hull og skjærer grimaser som tok meg ut av øyeblikket For en ødeleggende scene!

Når det gjelder protagonisten har han en vond fortid. Hans yngre bror forsvant når han var ung, og protagonisten som nå har blitt politimann er sikker på at hans nabo som er pedofil står bak forsvinningen. Faktisk trakasserer den pedofile naboen politimannen, det er veldig interessant, men filmen bruker dessverre ikke så mye tid på dette.

Det skjer også ting mot slutten når det gjelder politimannens fortid, igjen fant jeg det ødeleggende og slutten må jeg si var elendig. Ikke at jeg jeg ikke liker mørket slutter, det elsker jeg, men jeg synes man kunne ha spart seg for denne sidehistorien.

Selv om spilletiden er lang, står tiden aldri stille. Det skjer noe hele tiden og filmen er skikkelig mørk og ubehagelig. Det er vel bare belgierne som klarer å lage så skitne filmer som The Treatment i Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.