Bates Motel: Season 3 (2015)

Norman Bates begynner å miste forstanden.

Den tredje sesongen av Bates Motel består av 10 episoder. Fokuset i denne sesongen er rettet på Norman Bates som virkelig sliter med psyken. Det begynner også hans mor å oppdage, og hun er ikke den eneste som oppdager at Norman Bates har begynt å bli farlig. Han er nå helt ustabil, han er mørk og gretten, og psykosene blir bare voldsommere. Norma trenger hjelp, men hun vil ikke røpe hva som skjedde i fortiden når hennes mann døde.

Samtidig skjer det ting med Dylan Massett og hans far som kommer tilbake. Faren ønsker å få kontakt med Norma Bates igjen, men det er ikke så lett. Dette er faktisk veldig interessant å følge, med tanke på fortiden til Caleb Calhoun. Kenny Johnson som spiller denne karakteren er virkelig imponerende med sin såre rolletolkning i denne sesongen, jeg trodde ikke at han kunne være så god og troverdig. Imponerende!

Norma Bates er som vanlig desperat etter å beholde motellet sitt, og hun får en sjanse til det når hun får tak i noe som kan skade mektige, men farlige personer. Hun leker med ild, og spørsmålet er om hun vil bli brent.

Det er rart at jeg ikke hører så mye om Bates Motel. For dette er en veldig god serie, spesielt hvis man har sett den første Psycho-filmen. For i den tredje sesongen begynner Bates Motel å koble seg til den første filmen når vi ser at Norman Bates stadig får psykoser. Han har noen fantastiske scener i denne sesongen også. Jeg ler og koser meg når Norman Bates klikker, Freddie Highmore er fantastisk i denne rollen, han burde vinner gjeve priser for denne rolletolkningen!

Bates Motel holder fortsatt koken. Det er nå avgjort at det blir fem sesonger av Bates Motel, etter det er serien ferdig. Det blir spennende å se hva som vil skje spesielt i den neste sesongen med tanke på at nå vet alle at Norman Bates er psykisk syk og meget farlig. Med tanke på filmen og det vi nå har sett i TV-serien, så skjønner jeg ikke hvordan Norman Bates er ute i det fri.

6 thoughts on “Bates Motel: Season 3 (2015)”

 1. Fantastisk serie! 👍👍 Ble ferdig med den for noen måneder siden, da jeg har alle fem sesongene på Bluray.

   1. Når skal du se 5. og siste sesong av Bates Motel?? Er du ikke spent på hvordan det ender? Jeg mener – du har jo sett de fire første, så da “MÅ” du jo nesten se den siste. 😊

 2. Dette er noe av det “sykeste” jeg har opplevd, på lang, lang tid! 😮😂
  Her kommenterer jeg for første gang (helt tilfeldig på akkurat det tidspunktet) på et drøyt år. Her spør jeg om du snart skal se 5. sesongen av BM. Så en snau time etter, er du klar til å poste anmeldelsen av den!
  Var dette planlagt allerede, så kom jeg tilfeldigvis med forespørselen til “rett tid”? Uansett, meget morsomt! 👍😁

  1. 🙂 Har hatt den klar og ferdig for lenge siden. Har 400 anmeldelser jeg ikke har publisert og som jeg ikke har redigert helt ferdig, og jeg har 100 som alltid er helt ferdige og som er bare å trykke publiser på i WordPress. Så du var heldig med den, for den lå klar! For så raskt klarer jeg ikke å se en sesong, hehe! Men morsomt var det før jeg skulle legge meg, gi meg bare noen minutter! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.