Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Vi følger en journalist som befinner seg i Afghanistan. Året er 2003, og det er hard kamp om å få sendetid på nyhetskanalene. Da trenger man gode videoopptak, og noen er villige til å gjøre det meste for å beholde jobben. De setter sine egne liv i livsfare og andres liv i livsfare, bare for å filme noen hendelser som kan gi dem noen minutter på nyhetskanalene.

Whiskey Tango Foxtrot er en film som jeg ikke skjønner hvorfor ble laget. Filmen ga meg ingenting, jeg vet ikke hva den forsøkte å si, den blander inn litt drama og komedie uten at det blir morsomt eller særlig dramatisk.

Tina Fey som er en elendig skuespiller, fortsetter dessverre å få hovedroller i filmer. Hun kan ikke formidle følelser, hun har fremdeles et ansikt jeg har lyst til å skamslå. Hun er totalt uinteressant som skuespiller, hun burde holde seg langt vekk fra kameraet.

Det er flere gode skuespillere med i Whiskey Tango Foxtrot, men ingen av dem får noe særlig materiale å jobbe med. Mange av karakterene vi møter er selvopptatte, underveis opplever de ting som skal forandre dem litt. Uansett hvor mye filmen forsøker, så er det en tom og innholdsløs film som aldri burde ha sett dagens lys.

Når jeg endelig hadde sett noen gode filmer, så dukker det opp drittfilmer som dette som påminner meg om at jeg noen ganger hater å bruke tid på å se filmer. Det er så bortkastet tid å lage og ikke minst å se filmer som dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.