Mr. Right (2015)

En kvinne faller for en mann som viser seg å være en profesjonell leiemorder som har fått en liten hjerneskade. Hun tror først at han bløffer, men underveis oppdager hun at alt han har fortalt henne stemmer. Vil hun forlate ham, og hvis hun klarer det, vil han drepe henne?

Mr. Right er en lett og lystig actionkomedie der vi finner Sam Rockwell og Anna Kendrick i hovedrollene. De to klarer ikke helt å skape magi på skjermen, manuset er for dårlig skrevet til at disse to gode skuespillerne kan skinne.

Det er flere personer som blir drept, men filmen er for det meste varm og hyggelig. Karakterene i seg selv er ikke særlig godt skrevet, man bryr seg ikke så mye om dem og manuset er heller ikke særlig bra.

Hvis du har sett Knight & Day med Tom Cruise og Cameron Diaz, så kan man kalle Mr. Right for B-utgaven av den filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.