Alex of Venice (2014)

En kvinnelig advokat sliter med jobb, kjærlighet og faren som har begynt å bli syk.

I Alex of Venice følger vi en kvinnelig advokat som er gift og har en sønn. Ektemannen får et lite sammenbrudd, og han tar en pause. Da blir hun sittende igjen med jobben som krever mye tid, og en sønn som er litt forvirret. Det hjelper heller ikke at faren har begynt å bli syk, han skal forsøke å få seg en rolle i et teaterstykke. Søsteren dukker også opp, og de er helt forskjellige.

Hun treffer også en mann som viser seg å være en eiendomsutvikler som vil ødelegge litt av naturen for å sette opp noen bygninger. Dette blir et lite problem, for det er kvinnen som jobber med denne saken, og hun vil vinne denne saken for hun er bekymret for naturen. Jepp, hun er nesten helt grønn.

Alex of Venice er en velspilt film, den tar opp kanskje litt for mange temaer med tanke på den korte spilletiden som er så vidt over 80 minutter. For det er flere temaer her som fortjener mer tid enn det Alex of Venice gir dem.

Alex of Venice er det jeg kaller en søndagsfilm, det er en rolig og velspilt film som roer deg ned og gjør deg klar for en ny uke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.