How to Be Single (2016)

Vi følger noen kvinner som forsøker å finne et svar når det gjelder kjærligheten.

How to Be Single er en film for det kvinnelige publikum. Filmen er veldig lett og hul, de fleste karakterene føles ikke ut som ekte mennesker. Her blir det mye fantasi, og lite ekte mennesker.

Det man forventer av en romantisk komediefilm der kvinnene har roret, det får man se. Filmen har etter min mening ikke noen morsomme scener, jeg brydde meg heller ikke om karakterene. De er veldig karikerte, med unntak av protagonisten i filmen. Hun er litt forvirret, hun føltes i det minste litt menneskelig ut.

Så har vi alltid den forferdelige Rebel Wilson. Igjen ødelegger hun hver eneste scene hun er med i. Hvorfor i svarte helvete liker så mange denne overvektige skuespillerinnen? Hun er ikke morsom, hun har null utstråling og hun må virkelig gå ned i vekt. Jeg skjønner ikke hvorfor hun har fortjent så mange filmroller. For et forferdelig kvinnemenneske!

Det er ikke noe spesielt med How to Be Single som film. Det er en trygg film som vil sjarmere personer som ikke setter høye krav til det de ser. Det blir mye fantasi, lite innhold og en irriterende Rebel Wilson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.