Zoolander 2 (2016)

Noen har kidnappet sønnen til Derek Zoolander, og sammen med sin gamle rival og venn, Hanzel, forsøker han å finne sin sønn.

Zoolander 2 er regissert av Ben Stiller, han har selvfølgelig hovedrollen sammen med Owen Wilson. Filmen har for det meste fått hardt medfart av både kritikere og seere.

Jeg og veldig mange andre elsker den første filmen. Det er en film jeg kan se igjen og igjen, den er så sjarmerende og dum. Jeg elsker Ben Stiller som Derek Zoolander, han er så jævla god i denne rollen som moteidolet uten hjernekapasitet.

Zoolander 2 er også en dum film, men det er noe som mangler her. Filmen er ikke like sjarmerende som den første filmen, den er heller ikke like fokusert.

Noen morsomme scener får vi se, men dette er en type film som burde vært jobbet mye mer med på manussiden. Spesielt mot slutten rakner filmen veldig mye i sømmene, og man føler at dette her har man sett før.

Er man fan av den første filmen, så vil Zoolander 2 gi deg noen scener som vil påminne deg om hvorfor du likte de to sentrale karakterene som er stokk dumme. Men manuset er ikke det aller beste, filmen fokuserer litt for mye på kjendiser uten at de bidrar med noe som helst. Den første filmen var mye mer fokusert på det den gjorde, den behøvde ikke å bruke kjendiser på en så simpel måte som her, for kjendisene som er med her føles ut som de er her bare for å dra ut litt av spilletiden.

Zoolander 2 er en film jeg aldri kommer til å se igjen, jeg ser heller den første filmen ti ganger til før jeg tar kvelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.