Dirty Grandpa (2016)

Jason Kelly skal gifte seg, men først skal han på en liten tur sammen med sin bestefar som akkurat har mistet sin kone og han er fast bestemt på at han skal ligge med en yngre kvinne han treffer på veien.

Dirty Grandpa er regissert av Dan Mazer (I Give It a Year (2013), og i hovedrollene finner vi Robert de Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza og Jason Mantzoukas.

Jeg som mange andre, er svært skeptisk når jeg setter meg ned for å se en moderne komediefilm. Det er ikke så vanskelig å skjønne at dette er en film med litt grov og frekk humor, og jeg var litt spent på hvordan Robert de Niro ville fungere i en rolle som dette.

Det blir selvfølgelig mye fokus på pubertal humor, faktisk lo jeg flere ganger og jeg har alltid likt Zac Efron. Han har noen fine scener, spesielt når han løper nesten helt naken med en bamse på penisen. Det hele blir avsluttet med stil når han våkner opp på stranden og en unge blir veldig interessert i bamsen han har festet på sin penis.

Jason Kelly blir på denne turen bedre kjent med sin bestefar som aldri har hatt et særlig godt forhold til sin egen sønn. Bestefaren er direkte, han treffer en kvinne og de er enige om at de skal ha sex før eller siden. Hun liker gamle, rynkete menn, hun er en enkel kvinne som kun tenker på skitne ting.

Selvfølgelig dukker det opp en annen kvinne som Jason Kelly faller for. Problemet er bare at han skal snart gifte seg, men når bilder blir tatt så vet man jo at ting ikke vil gå helt som planlagt for den unge mannen når han returnerer hjem etter den korte ferieturen.

Jeg synes ærlig talt at Dirty Grandpa er litt bedre enn de andre filmene jeg har sett som har kommet ut de siste årene i samme sjanger. Nå skal det sies at Dirty Grandpa ikke en stor film, men den klarer å skape flere morsomme scener og det er herlig å se en frekkere Robert de Niro som en kåt, gammel bestefar og Zac Efron er herlig som en stiv tørrpinne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.