Hunt for the Wilderpeople (2016)

Ung bølle møter villmarken.

En foreldreløs gutt får seg nye fosterforeldre. Men etter en kort stund dør kvinnen, og gutten som endelig har begynt å finne ro skal sendes tilbake til en ungdomsanstalt slik at barnevernet kan forsøke å finne nye fosteforeldre. Det er noe han ikke vil, så han forsøker å rømme og med seg får han mannen som var gift med den avdøde kvinnen. Disse to er ikke verdens beste venner, men de får et tettere bånd når myndighetene er ute etter dem.

Hunt for the Wilderpeople er en sjarmerende film som burde få de kaldeste til å føle litt hjertevarme. De sentrale karakterene er sjarmerende, man føler aldri at dette er en slem film. Karakterene blir for karikerte, det gjelder spesielt kvinnen som jobber for barnevernet. Hun er en tegneseriekarakter, og man føler aldri at hun er en reel trussel.

Hunt for the Wilderpeople er ikke en film som vil få deg til å le deg ihjel, den spiller mest på sjarm og hjertevarme når den unge gutten utfordrer villmarken, og det vi ser når gutten og den eldre mannen knytter tettere bånd. Har man sett en del filmer, så kan man denne formelen ut og inn, på det punktet byr ikke filmen på noen overraskelser.

Hunt for the Wilderpeople er en fin film for hele familien man kan hygge seg med på en lørdagskveld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.