Road Games (2015)

En britisk mann treffer en dame i Frankrike, og de bestemmer seg for å haike. De blir plukket opp av en merkelig mann som tar dem med tilbake til sitt hjem der kona venter. De er invitert til middag, og de skal tilbringe en natt i dette huset. Denne invitasjonen burde de aldri ha takket ja til.

Road Games er en langtekkelig og irriterende film som ikke har noen overraskelser på lager. Filmen er forutsigbar, det er ikke vanskelig å skjønne hvem morderen er. Den forsøker å bygge opp atmosfæren med en seriemorder som befinner seg i nærheten. Da tenker man sitt ganske tidlig i filmen, og da bruker filmen enkle metoder på å introdusere en merkelig karakter som mange sikkert vil tro er seriemorderen. Men vi andre vet tidlig hvem seriemorderen er.

Skuespillerne imponerer aldri, karakterene er ikke interessante, man bryr seg heller ikke om den unge mannen som kun er irriterende han også. Det eneste positive jeg fikk ut av Road Games var filmmusikken som var ganske god. Ellers er dette en langtekkelig film der lite skjer og nerven uteblir helt.

Road Games er en billig film som grenser til å være et makkverk av en film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.