Circle (2015)

50 personer våkner opp i et rom der det kun kan være en som overlever.

Circle er ikke en storproduksjon, skuespillerne er for det meste veldig dårlige og handlingen finner sted kun i ett rom der karakterene må stå stille i en sirkel. Filmen holder på mystikken veldig lenge, som seer vil man vite hva som foregår og hvorfor noen har kidnappet 50 personer for å delta i et dødelig spill der de må stemme på hvem som skal dø først slik at det står en igjen som forhåpentligvis kan leve videre. Her må 49 personer dø slik at det står igjen en vinner.

Det blir veldig mye dialog, og karakterene er forskjellige type mennesker. Noen gjør alt for å overleve, andre er villige til å ofre seg selv for at noen andre skal få en sjanse til å overleve. Enkelte karakterer mener at de som er eldst må dø først, andre mener at den som bidrar med mest i samfunnet burde få en sjanse til å overleve. Det blir mye fokus på dette, og enkelte karakterer liker man ikke for de er direkte og de er villige til å ofre et barn og en høygravid kvinne som blir to sentrale karakterer i dette spillet.

Slutten må jeg si skuffet meg. Jeg forventet en bedre slutt, man kan si at filmen har to slutter og begge er skuffende. Når det gjelder den første slutten når det hele skal avgjøres, hadde det andre alternativet vært mye bedre og komisk.

Circle klarte å holde interessen min oppe, det er bare synd med den svake slutten som ikke satt som den skulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.