Christine (2016)

Blodig alvor.

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Vi følger en kvinnelig TV-reporter som ikke er fornøyd med sine reportasjer. Hun har hele tiden lyst til å forsøke noe nytt, men eieren av TV-selskapet er ikke villig til det. Men hun gir aldri opp, noe som skaper problemer for henne selv.

Christine er regissert av Antonio Campos (Simon Killer), og i hovedrollene finner vi Rebecca Hall, Tracy Letts og Michael C. Hall.

Filmen er basert på sanne hendelser, hendelser jeg aldri hadde hørt om før nå. Christine er en velspilt film med en strålende Rebecca Hall i hovedrollen. Jeg synes hun aldri har fått sjansen til å vise hva som bor i henne, men i Christine får vi endelig se hennes talent som skuespiller. Hun bringer frem alt i denne karakteren, se bare på nærbildene av henne, dette er godt skuespill!

Det Christine har å tilby er en sjokkerende scene, utenom det så følte jeg ikke at Christine hadde så mye å si. Hele filmen blir et karakterstudie av protagonisten som er det man kaller for en perfeksjonist, hun har også sine egne ideer og hun ønsker å bytte jobb hvis hun får sjansen til det.

Men når ting ikke går som planlagt i hennes liv, da begynner psyken å rakne og hun er en person som ikke takler det å være middelmådig. Her er det alt eller ingenting!

Det viser seg også at protagonisten aldri har hatt sex, og hun har heller ingen kjæreste. Hun bor hjemme sammen med sin mor, og i enkelte scener skjønner man hvorfor hun må bo hjemme selv om hun er en kvinne som ønsker å bygge seg en karriere.

Christine er en interessant film på den måten at protagonisten er interessant å følge med tanke på at vi ser at hun ikke fungerer optimalt i hverdagen. Det jeg savnet var mer energi, jeg savnet konflikter blant de som jobbet for TV-kanalen. Det eneste vi ser er gnisninger mellom protagonisten og hennes sjef, da blir det interessant, for man vet ikke helt hva som vil skje og om sjefen vil sparke henne når hun er litt for stor i kjeften sin.

Dette er en velspilt film og et delvis interessant karakterstudie som har litt energimangel.

Bilde: 9/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 2/10

Bildet er klart, passe skarpt og fargene er matte. Sortnivået er greit nok. Til å være en dramafilm må jeg si bildekvaliteten er svært god.

Dialogen er klar og tydelig. Som forventet er dette et lydspor som for det meste fokuserer kun på dialogen og ikke noe annet enn det.

Ekstramateriell:
Deleted Scenes (15 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.