Sisters (2015)

En siste fest, og for en fest!

To søstre bestemmer seg for å lage en siste fest i huset de vokste opp i før det blir solgt.

Sisters er regissert av Jason Moore, dette er mannen som sto bak den første Pitch Perfect-filmen. I hovedrollene finner vi morodamene Tina Fey og Amy Poehler. Fribryteren John Cena dukker også opp i en liten rolle, han er over alt om dagen.

Jeg fikk store problemer de første 20 minuttene, jeg hadde bare lyst til å slå av hele filmen. Heldigvis blir ting bedre etter hvert, spesielt når festen startet hygget jeg meg. Men det er ikke hyggelig å følge to kvinner i godt voksen alder som sier dumme ting uten at det er morsomt og de bare fortsetter å jobbe videre med det de startet med. Det blir bare pinlig å se og høre på.

Det er først og fremst festen som redder filmen. De to søstrene har alltid vært forskjellige, men de har en ting til felles, de har ikke lyst til å miste hjemmet sitt. Under denne festen begynner ting å ta helt av, og det er spesielt en villmann som stjeler showet. Alle fester trenger en slik type.

Karakterene og historien er dårlig. Heldigvis fokuserer ikke filmen så mye på karakterdybde, for karakterene er veldig kjedelige og innholdsløse. Historien er også veldig svak, her er det ikke mye innhold.

Men Sisters klarer i det minste å sjarmere etter en forferdelig dårlig åpning. Det blir mye kaos, hus og eiendom blir skadet og karakterene er helt latterlige. Det morsomste er jo selvfølgelig at gjestene på denne festen er for det meste godt voksne mennesker, dette her er ikke ungdommer, så det blir selvfølgelig morsomt når det er voksne mennesker som står for ødeleggelsene.

Sisters er en fin søndagsfilm, den holder ikke helt til å være en lørdagsfilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.