The Boy (2015)

Vi følger en ung gutt som er veldig ensom. Hans far driver et hotell, dessverre har han ikke mange gjester og han er i ferd med å gå konkurs. Men så dukker det opp en uventet gjest, og den unge gutten blir raskt tilknyttet denne gjesten.

The Boy er en film som brenner sakte, men godt. Dette er et karakterstudie av en ung gutt som blir isolert på grunn av at faren velger å drive et hotell i ingenmannsland. Dette går ut over den unge gutten og hans psyke, han er veldig opptatt av døden og han lokker gjerne ut dyr i veibanen slik at de blir overkjørt. Han tjener penger på det, han får penger av sin far hver gang han finner et dødt dyr.

Underveis ser vi at gutten blir mer og mer interessert i døden, men faren ser aldri faresignalene for han er aldri der for ungen sin. Vi ser en ny Dexter blir skapt, bare at den unge gutten ikke bader i blod når hans indre monster blir skapt.

The Boy er ikke en film for alle. Forventer du en eksplosiv film med en jævla ond gutt, så ser du feil film. Det man ser her er konsekvensen av isolasjon i ung alder og hva slags følger det får for gutten vi følger i filmen. Det er interessant å følge gutten, spesielt forholdet han får med noen av gjestene som dukker opp. Han får spesielt et godt forhold til den skjeggete mannen som oppfører seg litt rart.

Slutten er fin og passende, ser man på plakaten så er det ikke vanskelig å skjønne hva som vil skje mot slutten av filmen. Filmen gir oss hint, og hintene blir absolutt tatt i bruk i sluttminuttene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.