Cabin Fever (2016)

Vennegjeng, hyttetur og kjøttetende virus.

Det er faen meg ikke rart at jeg er drittlei av å se filmer om dagen. Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg presterte å sette meg ned for å se en nyinnspilling av en film jeg har sett flere ganger og som jeg ikke liker lenger. Svaret er enkelt den jævla nysgjerrigheten min når det gjelder film.

Har du sett originalen, så er det ikke verdt å bruke tiden sin på denne nyinnspillingen. Nyinnspillingen er prikk lik originalen, bare at originalen hadde mye bedre og eklere effekter en nyinnspillingen.

Ellers er det bare trist at noen presterer å lage en nyinnspilling av en film som er såpass ny. Men det verste er jo at Cabin Fever ikke er en nytolkning, det er en ren nyinnspilling uten egne ideer og den gjør alt dårligere. Alt fra effekter til skuespillere stinker. Hva i alle dager er poenget med å lage en helt lik film?

Folkene bak Cabin Fever burde gå å skamme seg og gjerne henge seg, for ære har de ikke. Jeg ser at regissøren av nyinnspillingen har jobbet mye med Adam Green, en skulle tro at han hadde lært mye av Adam Green når det gjelder arbeidsmoral, men da hadde han ikke laget en nyinnspilling av Cabin Fever! Faens taper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.