The Assassin (2015)

En kvinnelig leiemorder får i oppdrag å drepe en mektig mann, og det viser seg at disse to har en fortid i sammen. Vil hun lykkes med oppdraget, eller vil fortiden stoppe henne?

The Assassin er definitivt en av de mest kjedeligste filmene jeg så som kom ut i 2015. Hvis du tror at dette er en film med mye action, så tro om igjen!

Dette er en treg film med karakterer som holder deg på distanse. Historien engasjerer ikke, karakterene er kjedelige og selvhøytidelige. Samtidig er det litt vanskelig å finne ut av hva som foregår når filmen gir oss for mange navn i begynnelsen av filmen. Jeg fikk rett og slett problemer med å huske alle navnene som dukket opp på skjermen i begynnelsen av filmen.

Det beste med The Assassin er at det er en visuelt sett nydelig film å se på, og at universet er lite. Et stort pluss er at filmen også holder seg nede på jorden med politikk og korrupsjon. Det er ingen store slagscener her, vi får se noen nærkamper og de vi får se er ikke særlig imponerende. Det er mer stillhet enn action og dialog.

Jeg fikk problemer med å se ferdig The Assassin. Den er så treg, og det ble vanskelig å feste øynene på skjermen når filmen ikke har noen tiltalende karakterer, og som nevnt engasjerer ikke historien i det hele tatt. Jeg vil putte The Assassin inn i kategorien kunstfilm, så husk det hvis du har tenkt å se The Assassin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.