Ashby (2015)

En tenåring som er skoleflink blir kjent med en tidligere leiemorder som holder på å dø. Dette vennskapet vil gi gutten mer selvtillit.

Ashby er en film man ser og så er den like fort glemt. Det er den klassiske fortellingen om en ung tenåring som har en dårlig far og en mor som er ensom og ligger med alle menn hun får tak i. Men når han treffer sin nye nabo forandrer dette møtet ham som person og han får mer selvtillit. Han klarer å spille seg inn på skolens amerikanske fotballag, og han treffer også en søt, men litt merkelig jente.

Så har vi leiemorderen spilt av Mickey Rourke. Han oppdager at han har drept en uskyldig person, og nå er han ute etter å drepe de som lurte ham. Men han er dødssyk, han har ikke lenge igjen så tiden blir nok en fiende.

Ashby er en film som har for mange baller i luften. Den tar opp mange temaer, den går aldri i dybden på disse temaene og med det resultat at det blir en litt uinteressant film. Det er som å se fem filmer i samme slengen. Filmen forsøker hele tiden å være sjarmerende, den blir aldri mørk.

Protagonisten i filmen er ikke så lett å like. I starten er han sjarmerende, men underveis når han får selvtillit blir han jævla irriterende. Han oppfører seg ikke som en person som er rundt 17 år gammel, tror jeg han skal være i filmen.

Ashby klarer aldri å engasjere når den har så mye den ønsker å si, da er det bedre å finne de beste filmene i alle sjangrene Ashby er innom og se dem en etter en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.