A Walk in the Woods (2015)

To gamle menn legger ut på en lang fottur, men vil de overleve denne turen?

A Walk in the Woods er en helt grei søndagsfilm for spesielt de eldre som kan le av gamle mennesker som tar vann over hodet. I hovedrollene finner vi Robert Redford og Nick Nolte, og de to gjør selvsagt jobben sin uten problemer.

Karakterene vi følger har ikke hatt kontakt på flere tiår, de klarte til slutt ikke trynene på hverandre. Men når ingen vil bli med på en lang fottur, så må karakteren som Robert Ford spiller si ja når Nick Nolte spør om han kan bli med. Hvis han ikke får bli med får ikke karakteren til Robert Redford lov til å ta denne lange fotturen av sin kone.

På turen mimrer de to karakterene tilbake i tid, og selvfølgelig mot slutten av filmen hvis ingen dør, så begynner de å finne tilbake til hverandre og vennskapet de en gang hadde. Underveis skjer det uhell selvfølgelig, for dette er to menn som ikke helt er venner med naturen når kroppene deres er gamle. Da blir man sittende og smile litt, spesielt når de forsøker å komme seg vekk fra et forferdelig kvinnemenneske som ikke holder tilbake når hun prater til andre mennesker.

Men det er ikke så mye spesielt med A Walk in the Woods. Den blir veldig forutsigbar, det den overlever på er varmen, sjarmen og to gode skuespillere. Man får ikke mye ut av filmen, og det er heller ikke særlig morsomt å se to skuespillere stå foran store lerreter når de er ute i naturen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.