Community: Season 5 (2014)

Nå må gjengen redde Greendale Community College.

I den femte sesongen er mannen bak serien, Dan Harmon, tilbake. Jeg husker ikke helt hva som skjedde, men han var ikke bak spakene i den fjerde sesongen. Nå er han tilbake, og Chevy Chase fikk sparken fra hele serien. Det var like greit det, for hans karakter var kun et irritasjonsmoment. Han har blitt erstattet med skuespilleren som spilte min favorittkarakter i Breaking Bad, Jonathan Banks. Det var jo et veldig merkelig valg, han er jo ikke akkurat kjent for å være særlig morsom så vidt jeg vet.

Den femte sesongen er absolutt underholdende, den har veldig mye energi i enkelte episoder. En av mine favorittepisoder er når ekle Abed Nadir ser for mange filmer med Nicolas Cage. Han leverer et fantastisk sammenbrudd i sluttminuttene i den episoden når han får ånden til Nicolas Cage i seg. Det er ikke et vakkert syn, men et jævla morsomt syn.

Ellers er det enkelte episoder som ikke er så interessante, men totalt sett er dette en underholdende sesong og man merker at nå går man mot serieavslutningen. Jeg synes i det minste at denne sesongen var ett hakk bedre enn forrige sesong, den føltes smartere ut og det er nok takket være Dan Harmon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.